Over ons

Wij zijn een akkerbouw bedrijf in zuidelijk flevoland. Begin jaren tachtig zijn wij ons bedrijf gestart. Op het bedrijf wordt voornamelijk tarwe, aardappelen, uien en suikerbieten verbouwd.

In de begin jaren waren er veel mensen die na het aardappelrooien de gemiste aardappelen van het land kwamen zoeken. Deze mensen kwamen in de wintermaanden terug om hun voorraad aardappelen weer aan te vullen en zo ontstond onze boerderijwinkel.

Was het de eerst jaren alleen aardappelen en uien, maar ieder jaar kwam er meerdere groenten bij. Nu is onze winkel uitgegroeit tot een assortiement van ongeveer twintig verschillende seizoensgroenten en ongeveer tien verschillende soorten fruit.

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. 

Daarnaast telen wij onze producten duurzaam en hebben het duurzaamheidskenmerk van stichting veldleeuwerik. Het duurzaam telen van onze producten zorgt ervoor dat wij u kunnen blijven voorzien van onze producten in de toekomst. 

Voor meer informatie over stichting veldleeuwerik: www.veldleeuwerik.nl

Volg ons op Social media
FacebookTwitter

Galerij

Kijk regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze producten. Krijg hier een goede indruk over Potato Henk en onze diensten!

Lees verder..